„Am votat cu sete, sa scoatem caracatita din Primaria Capitalei”. Nicusor Dan anunta alungarea lui Firea

politica

Nicusor Dan a votat imediat dupa ora 9.00, el a mentionat ca a votat „cu sete”.

„Astept de mult votul asta, am votat cu sete. Am votat sa scoatem din Primaria Capitalei o caracatita de interese, de neamuri, de cumetrii care au tinut in subdezvoltare orasul asta, de aia nu au putut sa rezolve macar apa calda, nu mai vorbesc de trafic de poluare. Am votat pentru un oras cu un potential extraordinar, cu oameni cinstiti, creativi „, a declarat Nicusor Dan.

„Este o competitie de valori, intre adevar si minciuna, intre competenta si incompetenta, intre cinste si coruptie, intre decenta si superficialitate fudula. De asta am votat cu mare sete”, a mai spus Nicusor Dan.

Nicusor Dan a venit la vot insotit de sotie si de fiica sa.

 

Votul de azi poate fi un vot istoric pentru Bucuresti. Poate fi votul care deschide usa mare a Primariei pentru toti bucurestenii, votul prin care bucurestenii isi iau Primaria inapoi!

Posted by PLUS on Saturday, 26 September 2020

Citeste si: Scandal la prima ora, Firea a venit la sectie cu aplaudaci agresivi. Cei care filmau au fost imbranciti – Video

Prezenta la vot in Bucuresti era, la ora 08.00, de doua ori mai mare fata de alegerile din 2016. La ora 08.00 votasera peste 2% dintre bucurestenii cu drept de vot.

Analistii afirma ca Firea va pierde cu certitudine daca prezenta la vot in Capitala va fi mai mare de 40%.

Gabriela Firea a votat la ora 07.00, cu trei ore mai devreme fata de ora anuntat de PSD. Firea s-a ferit nu numai de presa, ci si de cetatenii obisnuiti. Ea a venit insotita de un grup numeros de indivizi masivi, cu aspect de interlopi.

Mai mult despre: ,

Comentarii: