Amantele ministrilor PSD. Inregistrare cu doua directoare din Guvern: „Era calare pe Cuc, sa-l vrajeasca, sa-l abureasca”

politica

O inregistrare cu doua directoare instalate in Guvernul Dancila de Eugen Orlando Teodorovici care il barfesc pe ministrul Razvan Cuc a fost publicata pe internet de site-ul lumeapolitica.ro. Cele doua vorbesc despre amantele lui Cuc aflate in pozitii grele in administratia de stat.

Conform curentul.ro, dialogul se poarta intre „amanta ministrului Orlando Teodorovici, Loredana Constantin si cumnata ministrului, Diana Costache, ambele unse directoare generale adjuncte in ministere, prima la Fonduri Europene, a doua la Finante”. Femeia despre care vorbesc cele doua este Daniela Serban, directoarea generala a Portului Constanta.

Iata fragmentele referitoare la Razvan Cuc:

Loredana Constantin: Venise cu Cuc si era calare pe Cuc, sa-l vrajeasca, sa-l abureasca si zicea, pana sa vina Cuc, ca ea l-a castigat… stii ca este director general in port. La Port Constanta. Si l-a vrajit pe Cuc si era toata peste Cuc si asta era tot asa, el credea ca vine Eugen (Teodorovici), dar Eugen a venit pe la ora 1 noaptea si a  plecat. Ca sa aflu ca asta (Razvan Cuc) e cu una, care aia e gravida, pe care a angajat-o la Tarom sotul Adrianei.

Diana Costache: Doamneee

Loredana Constantin: Asta e Danuta, ca sa ne intelegem, cand are interes ridica fusta

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: