Ambasada SUA: „Coruptia romaneasca este profund conectata cu agresiunea ruseasca”. Tariceanu si Dragnea, instrumente ale Rusiei

politica

Consilierul politic al ambasadei SUA, David Schlaefer, a declarat marti seara, in cadrul unei dezbateri organizate de Frontline Club Bucharest ca „agresiunea ruseasca” este in stransa legatura cu „coruptia din Romania”.

„SUA prin vocea consilierului politic al ambasadei, David Schlaefer, a spus aseara clar la dezbaterea Frontline Club Bucharest: coruptia romaneasca este profund conectata cu agresiunea ruseasca. Deci Tariceanu, Dragnea, Tudorel nu sunt doar niste hoti ci niste instrumente rusesti de destabilizare a Vestului”, a scris presedintele Frontline Club Bucharest, Raluca Feher, pe Facebook.

Secretarul american de Stat, Mike Pompeo, i-a atras atentia, luni, ministrului de Externe Teodor Melescanu ca securitatea Romaniei este afectata de coruptie. Conform unui comunicat de presa al Departamentului de Stat al SUA, Pompeo a subliniat ”importanta eforturilor Romaniei de a contracara coruptia care-i submineaza institutiile democratice si promoveaza influenta nociva a adversarilor”.

Comentarii: