Ambasada Suediei enerveaza iar PSD-ul: „Nu exista imunitate, parlamentarii nu au dreptul la masina de serviciu, sofer, garzi de corp, secretara sau asistenti personali”

news

Ambasada Suediei la Bucuresti a postat pe Facebook un nou mesaj prin care scoate in evidenta uriasele beneficii de care au parte ministrii si parlamentarii din Romania.

„In 🇸🇪 Suedia, nici ministrii, nici parlamentarii, nici consilierii parlamentari nu se bucura de privilegii sau lux.

Nu au dreptul la masina de serviciu, sofer, garzi de corp, secretara sau asistenti personali. Nu exista imunitate parlamentara, astfel incat orice cetatean poate fi anchetat. Birourile parlamentare sunt de fapt incaperi cu dimensiuni reduse, de pana la 8 metri patrati.

Acestia calatoresc folosind trenuri si autobuze din transportul public in comun, la fel precum oricare alt cetatean. Chiar si presedintele Parlamentului primeste un card pentru transportul in comun.

Prim-ministrul este singurul care poate folosi o masina de serviciu, aceasta fiind furnizata de structurile de siguranta nationala.

In imagine: presedintele francez Emmanuel Macron si premierul suedez Stefan Lofven in timpul vizitei la Stockholm in 2017, calatorind cu autobuzul”, transmite ambasada Suediei.

Mesajul a fost postat la scurt timp dupa ce Marian Godina a dat publicitatii imagini cu comportamentul revoltator al unui consilier parlamentar PSD. Lucian Radulescu a amenintat si injurat un echipaj de politie, in timp ce isi flutura legitimatia de serviciu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: