Ambasada Suediei revine cu precizari dupa ce politistii au confiscat placutele masinii anti-PSD. Ce spune Agentia Suedeza pentru Transporturi

news

Ambasada Suediei a revenit, luni la amiaza, asupra mesajului transmis dupa ce in spatiul public au aparut informatii despre faptul ca placutele personalizate de inmatriculare din aceasta tara nu ar fi valabile si in afara granitelor statului nordic.

Ambasada Suediei a revenit cu precizari dupa ce a contactat Agentia Suedeza pentru Transporturi.

„Potrivit Agentiei Suedeze pentru Transporturi, placutele personalizate sunt valabile pentru a calatori si in afara granitelor Suediei. Proprietarii placutelor personalizate trebuie sa le aiba si pe cele originale pentru a le putea schimba, in cazul in care tara in care se afla nu le accepta pe cele personalizate.

Tarile in care se afla soferii decid ce fel de vehicule au voie sa calatoreasca in tarilor lor. Autoritatile suedeze nu pot influenta ce masini primesc permisiunea de a circula pe drumurile tarilor respective”, se arata intr-o actualizare a mesajului ambasadei.

Initial, ambasada a transmis pe Facebook ca placutele de masina personalizate emise de Agentia Suedeza de Transport sunt valabile pentru calatoriile in Uniunea Europeana.

„Placutele de masini personalizate ar trebui intotdeauna sa fie insotite de documentele oficiale atat pentru placutele de masina originale, cat si pentru cele personalizate”, au transmis reprezentantii Ambasadei Suediei la Bucuresti pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: