Ambasada Suediei revine cu un nou mesaj cu subinteles. Filmul postat pe Facebook in timp ce PSD voteaza pentru referendumul urii

politica

Ambasada Suediei la Bucuresti a postat, marti, pe pagina sa de Facebook un filmulet in care comandantul suprem al armatei din aceasta tara canta si danseaza in timpul Europride din Stockholm.

„Luna trecuta, comandantul suprem al fortelor armate ale Suediei, Micael Byden, s-a alaturat Europride pentru a arata sustinerea pe care armata o acorda acestui eveniment. Byden si-a aratat si talentul de cantaret”, scrie Ambasada Suediei.

Postarea Ambasadei Suediei apare in aceeasi zi in care plenul Senatului, in calitate de for decizional, va dezbate si va vota marti proiectul legislativ care isi propune revizuirea articolului 48 din Consitutia Romaniei, care sa prevada ca familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie, si nu intre soti, asa cum este in prezent.

“Familia se intemeiaza pe casatoria liber consitita intre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor”, se arata in propunerea de modificare a art. 48 alin. (1) din Constitutia Romaniei.

De asemenea, o alta modificare introduce la acelasi articol un nou articol II, cu urmatorul text: „Revizuirea Constitutiei se supune aprobarii prin referendum, organizat potrivit dispozitiilor art. 151 alin. (3) din Constitutia Romaniei, republicata”.

Referendumul privind redefinirea familiei in Constitutie va avea loc in 7 octombrie, a anuntat, in 1 septembrie, liderul PSD, Liviu Dragnea. „In primul rand, am dat un vot in Comitetul Executiv de sustinere a acestui obiectiv si am stabilit care sa fie data la care sa aiba loc referendum si s-a stabilit pentru 7 octombrie”, a declarat Liviu Dragnea la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: