Ambasadorul Qatarului multumeste Romaniei pentru sprijinul acordat de SPP in organizarea Cupei Mondiale

news

Ambasadorul Qatarului in Romania, Osama Yousef Algaradawi, a tinut sa multumeasca tarii noastre pentru sprijinul oferit prin intermediul Serviciului de Paza si Protectie (SPP) in organizarea Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, care incepe duminica 20 noiembrie, cu ocazia unei receptii.

”A venit un moment pe care il asteptam de ani de zile, un moment de glorie, de mare mandrie, al unei mari realizari. Pentru prima oara in istorie, o regiune araba are onoarea de a gazdui cel mai mare si cel mai important eveniment sportiv din lume, Cupa Mondiala FIFA. Sunt bucuros si mandru ca tara mea, Qatarul, este reprezentanta tarilor arabe si islamice, in organizarea acestui eveniment extraordinar, cu participarea si sustinerea multor tari surori si prietene, pentru a surprinde si impresiona lumea cu aceasta editie speciala a turneului”, a afirmat ambasadorul Qatarului, citat de Agerpres.

”As vrea sa mentionez si sustinerea oferita Qatarului pentru Cupa Mondiala FIFA 2022 de Romania, prin Serviciul de Paza si Protectie (SPP). Profit de aceasta ocazie pentru a-mi exprima gratitudinea si aprecierea fata de Romania pentru aceasta contributie”, a adaugat excelenta sa Osama Yousef Algaradawi.

Intre participantii la receptie s-au numarat fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi, presedinta Federatiei Romane de Pentatlon Modern, Camelia Potec, Prefectul Capitalei, Toni Grebla, ambasadori si membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti etc.

Cupa Mondiala de fotbal 2022 va debuta cu meciul Qatar – Ecuador, duminica, de la ora 18:00 (ora Romaniei), si se va incheia pe 18 decembrie, cu finala.

Mai mult despre: ,

Comentarii: