Ambasadorul SUA, cel mai dur mesaj de la instalarea in functie. Nu degeaba a innebunit infractorul Dragnea

news

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, miercuri, ca nu s-ar fi asteptat ca lupta anticoruptie sa fie slabita. El a afirmat ca este o” mare ingrijorare” atat pentru ambasada, cat si pentru Statele Unite ce se intampla in Romania.

“Nu m-as fi asteptat ca lupta anticoruptie sa fie slabita, asa cum s-a intamplat recent, ca independenta justitiei sa fie amenintata, ca va exista un risc si mai mare ca selectarea procurorilor sa fie din nou politizata. E ceva ce nu as fi prezis in urma cu trei ani.

Fara indoiala, ca ambasador american, e un motiv de mare ingrijorare pentru mine personal, pentru ambasada mea, dar si pentru Statele Unite”, a spus ambasadorul Hans Klemm, la Memorialul dedicat victimelor de la Clubul #Colectiv.

El a rememorat solidaritatea pe care a vazut-o dupa tragedie din partea populatiei si a tarilor prietene Romaniei, dar si emotia generata de hotararea romanilor de a se opune coruptiei.

Liviu Dragnea a avut, miercuri, mai multe iesiri nervoase fara precedent. El s-a rastit la jurnalisti si a fost la un pas de a se lua la bataie cu deputatul PSD Marcel Ciolacu.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: