Ambasadorul SUA l-a convins pe Gadea sa-si faca bagajele: „Ne MUTAM”

news

Mihai Gadea anuntat in emisiunea Sinteza Zilei ca Antenele isi vor strange lucrurile si se vor muta in alta parte. El a spus ca nu va astepta pana cand va veni ANAF-ul sa ii scoata cu forta din sedii si atras atentia ca este foarte complicat sa muti atata aparatura.

Din acest motiv el a cerut telespectatorilor sa nu schimbe canalul in pauza publicitara deoarece costurile cu mutarea vor fi foarte mari.

”Eu am scris o scrisoare ambasadorului Klemm. Pentru mine e important ce scrie ambasadorul SUA. Vom continua sa ne aparam in instanta conform legilor in vigoare. Pe de alta parte, nu avem cum sa nu ne gandim la toate implicatiile acestor zile, motiv pentru care am luat decizia de a muta tot ceea ce se afla in sediile despre care se face vorbire intr-un alt loc.

Ca va fi greu, sunt momente care par asa, imposibile, e adevarat. Dar, pe de alta parte, nu avem cum sa asteptam ca ANAF sa vina sa ne puna sigiliul pe poarta. (…) Este singura varianta la momentul acesta. Asta nu inseamna ca renuntam la demersurile in justitie pentru a se face dreptate”, a anuntat Mihai Gadea, la Antena 3.

”Am inceput deja demersurile de mutare”, a precizat Mihai Gadea.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, le-a raspuns, marti, pe Facebook, mai multor utilizatori care au pus intrebari, o tema discutata fiind cea referitoare la televiziunile grupului Intact, despre care Klemm a spus ca ANAF a pus in aplicare o hotarare judecatoreasca de recuperare ”a unor bunuri obtinute prin acte de coruptie si furate de la poporul roman”.

”Sunt de acord cu prim-ministrul Ciolos, ca actiunea ANAF nu a influentat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a actionat pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva emisa de mult timp, de recuperare a unor bunuri obtinute prin acte de coruptie si furate de la poporul roman”, a raspuns Hans Klemm pe pagina de Facebook la rugamintea unui utilizator de a-si exprima pozitia referitoare la scandalul ANAF-Intact.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: