Ambasadorul SUA, noi referiri la OUG 13. Declaratii foarte critice la adresa Guvernului Grindeanu: „A facut pasi inapoi”

news

Ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, a facut, sambata, o vizita la Cluj pentru a vedea o expozitie de la Muzeul de Arta, insa inainte a avut cateva intalniri cu tineri antreprenori si cu primarul orasului, Emil Boc, scrie News.ro. Klemm a afirmat ca au fost discutate si ultimele evenimente petrecute la Bucuresti, printre care „nefericita hotarare a Guvernului de a face pasi inapoi in privinta unor prevederi referitoare la coruptie si despre raspunsul extraordinar al romanilor, care constituie o sursa de inspiratie”.

„Am avut cateva intalniri foarte bune, am fost la Universitatea Babes-Bolyal unde am discutat despre evenimentele din Romania, despre nefericita hotarare a Guvernului de a face pasi inapoi in privinta unor prevederi referitoare la coruptie, despre raspunsul extraordinar al romanilor, care constituie o sursa de inspiratie si din fericire, pentru decizia ulterioara a Guvernului de a retrage acea legislatie”, a afirmat Hans Klemm.

Ambasadorul SUA s-a intalnit cu primarul Clujului, Emil Boc, si cu tineri antreprenori de la care a vrut sa afle cum ii poate sprijini Ambasada: „M-am intalnit si cu primarul Emil Boc de la care am aflat ca in 2017 va fi un an important pentru Cluj. M-am intalnit cu un tanar antreprenor pentru a afla cum poate sprijini ambasada dezvoltarea de noi companii. Antreprenoriatul si transferul de tehnologie pentru a sustine dezvoltarea sectorului IT din Romania.”

Hans Klemm a precizat ca principalul motiv al vizitei sale l-a constituit o expozitie la Muzeul de Arta din Cluj unde a stat de vorba cu autoarea lucrarilor, el afirmand ca atat la ambasada, cat si in resedinta sa are cateva picturi ale acesteia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: