Ambulantier, protejat cu scotch de COVID-19. Reactia furioasa a lui Alex Dima (Pro TV)

news

Alex Dima (Pro TV) a prezentat pe pagina sa de Facebook imagini cu „echipamentul” incropit pe care trebuie sa il poarte ambulantierii dun Suceava atunci cand intervin in cazurile de coronavirus.

„Incredibil! Hal de echipament pentru oamenii care lucreaza pe ambulanta in Suceava. Acolo, aseara un ambulantier a murit infectat cu Covid 19”, a scris Dima pe Facebook.

Un ambulantier in varsta de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava care era infectat cu noul coronavirus a murit, a anuntat marti Ministerul Sanatatii.

Potrivit sursei citate barbatul a prezentat simptomatologie COVID-19 in data de 24 martie. A fost testat si a primit rezultatul pozitiv in data de 30 martie.

Acesta nu a acceptat internarea si a decedat marti la domiciliu.

„Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, isi exprima regretul fata de aceasta pierdere si transmite condoleante familiei. Ministrul Sanatatii este alaturi de personalul medical din cadrul SAJ Suceava”, afirma MS.

MS precizeaza ca in prezent, conform raportarilor din teritoriu la INSP, 699 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus.

Mai mult despre: ,

Comentarii: