Amedeo Lazarescu, tatal vitreg al lui Tariceanu: „Inteligenta nu-l da afara din casa”

politica

Dan Amedeo Lazarescu, seniorul liberal care l-a adus pe Calin Popescu Tariceanu in politica, nu avea deloc o parere buna despre nivelul intelectual al fiului sau vitreg. Acest aspect este amintit acum de Neculai Constantin Munteanu, jurnalist la Europa Libera.

„Poate ca stiti, daca nu va spun eu acum, Calin Popescu Tariceanu are o problema: pare inteligent! Iar inteligenta nu-l da afara din casa. Asta era parerea tatalui vitreg, Amedeo Lazarescu, despre fiul si mai vitreg. Bun, asta este, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere”, a scris Munteanu pe site-ul postului Europa Libera.

Citeste si: „O canalie, un prost”. Cum a fost renegat Tariceanu si de tatal sau adoptiv, Amedeo Lazarescu. Acesta a aruncat cu bastonul dupa actualul sef al Senatului

Iata si cum isi argumenteaza jurnalistul consideratiile.

„Din cand in cand, Tariceanu isi lasa sloboda prin targ lipsa de inteligenta. Si atunci e prapad. Ultima sclipire de inteligenta a fost un panseu financiar-contabil cu care si-a inceput saptamana. ‘Bugetul pe anul acesta a fost construit nerealist’. O ditamai ghiulea aruncata in gradina PSD si in celula lui Liviu Dragnea, cum ca el ar fi facut nenorocirea aia de buget.

Insa lui Tariceanu i-a iesit din cap, daca i-o fi intrat, ca a participat la nasterea nefericitului buget. In 25 ianuarie 2019, sub titlul ‘Cu cifrele pe masa. Viitorul arata bine!’, puscariasul de azi, Liviu Dragnea, lansa pe internet o fotografie in care apar Calin Popescu Tariceanu, Liviu Dragnea, Niculae Badalau, Darius Valcov, Daniel Chitoiu si Orlando Teodorovici. Viitorul arata bine, chiar si cu uitucul Uituceanu cot la cot cu puscariasul Liviu. Circul a precedat rectificarea bugetara. ALDE a amenintat cu plecarea din guvern. Pe buna dreptate, s-a vorbit despre santaj si despre cainele care nu pleca de la macelarie. Bugetul a fost rectificat dupa pohta ce-a pohtit PSD, ALDE si-a inghitit lacrimile de crocodil si nu s-a lasat dus de la ciolanul puterii.

Uitaceanu-Tariceanu n-a scapat prilejul sa se mai dea odata in stamba. S-a umflat orzul in el. S-a dat mai rotund ca broasca umflata cat un bou, inainte sa plesneasca. ‘Pentru mine si pentru colegii mei nu functiile in Guvern sunt importante. Nici pe mine presedinte al Senatului, ca am auzit ca sunt critici care considera ca ALDE nu doreste sa iasa de la guvernare ca eu am sa imi pierd functia de presedinte al Senatului. Complet gresit. Nu vreau sa fac parte dintr-o guvernare impotenta.’

Guvernare impotenta? Sa nu-ti crezi urechilor. Dancila impotenta? Pai ce-ti spune toata lumea de vreo doi ani incoace? Acum a aflat barbatul ce stia tot satul? Da’ pana acuma ce-a facut, domnu’ Uitaceanu? N-a facut parte din guvernul impotent? Atat de impotent ca nici cu viagra nu se mai este in stare functionare. Da’ sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului! Calin file de neveste o da pe pilde! ‘Am auzit si alte expresii de genul “cainele nu pleaca de la macelarie”, vedeti proverbe savante din popor, eu vreau sa ii anunt pe foarte multi ca colegii mei sunt vegetarieni’, a mai spus Uitaceanu. Caline, Caline! Sa inveti ce nu stiai, domnule, sunt si javre vegetariene!”, arata Neculai Constantin Munteanu.

Mai mult despre: ,


Comentarii: