Amenda maxima dupa concertul lui Robbie Williams: E lipsa de respect pe fata!

news

Cei peste 60.000 de oameni care au participat la concertul lui Robbie Williams din Bucuresti se pot simti razbunati. In urma celor peste 200 de reclamatii care au fost inregistrate la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, organizatorii vor primi sanctiunea maxima, scrie Agerpres.

Potrivit ANPC, participantii la concert au fost nemultumiti de cozile imense de la centrele pentru apa, sucuri si bere, la care au stat chiar si peste 90 de minute, dar si de insuficienta acestor centre. De asemenea, au fost facute reclamatii referitoare la lipsa personalului pentru servire, ineficienta acestora, lipsa cosurilor de gunoi precum si la imposibilitatea cadrelor medicale de a ajunge la persoanele carora li s-a facut rau din cauza caldurii si a deshidratarii.

„Apa le-a fost oprita la intrare, ca la orice concert, dar daca organizatorii stiau ca n-au capacitate sa faca fata la 64.000 de oameni, nu trebuiau sa faca lucrul acesta. E bataie de joc si lipsa de respect pe fata”, a spus presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, citat de Agerpres.

Marius Dunca a precizat ca, printre aspectele sesizate, s-a numarat si faptul ca ambulantele nu ar fi putut avea acces in cazul unui accident in randul spectatorilor. Presedintele ANPC a mai spus ca cei care au depus bani pe cardul pentru bauturi si nu le-au putut achizitiona vor primi acesti bani inapoi, iar pentru organizatori se va stabili un cuantum maxim al amenzii prevazute de lege.

Dunca a precizat ca trebuie vazut cate articole din legislatie au incalcat organizatorii, pentru a se stabili cuantumul amenzii. El a estimat ca ANPC va da o sanctiune cel mai tarziu marti 28 iulie. „Lipsa de organizare si de respect se va simti in buzunarul lor”, a mai spus Dunca.

Robbie Williams a sustinut, in 17 iulie, primul sau concert in Romania, in fata a peste 60.000 de spectatori.

Sursa foto: hunedoaralibera.ro

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: