Amenda uriasa din partea jandarmilor, 10.000 de lei, pentru ca protesteaza zilnic in fata sediului PSD. Au scandat „Hotii!” in timp ce liderii PSD ieseau cu masina – Video

news

Trei tineri care protestau, luni, in fata sediului PSD au fost anuntati de jandarmi ca vor fi amendati cu cate 10.000 de lei. Tinerii au scandat „Hotii” si „DNA sa vina sa va ia!” timp de doua ore.

Tinerii, care purtau drapele inscriptionate cu „#insistam” au anuntat ca vor protesta zilnic, timp de 60 de zile, in fata sediului central al PSD. Imediat cum au ajuns in fata sediului PSD ei au fost legitimati de jandarmi, care apoi le-au cerut insistent autorizatia de protest. „Protestam fata de deciziile PSD din Parlament prin care sa poata fura in continuare”, a declarat organizatorul protestului. Unul dintre jandarmi l-a anuntat ca va primi o amenda de 10.000 de lei.

„Lunea trecuta am depus o informare de protest. Zilnic, intre orele 10.00-12.00, timp de 60 de zile, vom protesta in fata sediului PSD. Vrem sa le uram politicienilor ‘o saptamana placuta'”, a spus tanarul.

Politicienii care ieseau cu masina din curtea sediului PSD s-au confruntat cu scandari precum „Hotii” si „DNA sa vina sa va ia!”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: