Amendamentele lui Liviu Dragnea, adoptate prin „fals si uz de fals”. Ce hotie a descoperit USR in Parlament

politica

Deputatul USR Cosette Chichirau anunta ca patru amendamente initiate de Liviu Dragnea la legea bugetului au aparut ca fiind admise de Comisia de Invatamant desi acestea nu au fost discutate deloc de membrii comisiei.

„Al treilea om in stat face falsuri grosolane in Parlament”, subliniaza Chichirau.

„FALS si UZ DE FALS in Parlament, la amendamentele lui Liviu Dragnea!

Nu credeam ca se poate asa ceva in Romania: amendamente bagate pe furis care figureaza ca adoptate desi ele nu au fost NICI MACAR discutate.

Ieri, comisia de Invatamant a dat aviz pe buget, cu 66 de amendamente admise. Astazi, la comisia de Buget, au aparut insa 4 amendamente in plus care figurau si ele ca fiind adoptate! Insa, repet, ele nici macar nu au fost discutate in comisia de Invatamant.

Inutil sa mai spun ca la toate cele 4 amendamente figura numele lui Liviu Dragnea ca initiator. Al treilea om in stat face falsuri grosolane in Parlament.

Cand un condamnat penal pentru frauda la referendum conduce Camera Deputatilor, nu e de mirare ca procedurile parlamentare sunt fraudate”, acuza Chichirau pe Facebook.

Cu mare intarziere, Legea Bugetului de stat a intrat luni in dezbaterea parlamentarilor. Opozitia a acuzat din nou lipsa de transparenta si graba parlamentarilor de la Putere de a adopta textul. Potrivit programului, Legea bugetului de stat va fi votata pana la sfarsitul acestei saptamani.

Mai mult despre: ,


Comentarii: