Amenintari mafiote intre PSD-isti: „Prietenii mei au acces la inregistrari cu Laura Andresan daca mi se intampla ceva”

politica

Noul presedinte al PSD Cluj, Liviu Alexa, isi ameninta oponentii din organizatia PSD ca are „inregistrari cu Laura Andresan” in cazul in care va pati ceva. Laura Andresan a fost o starleta porno din Cluj care a dezvaluit ca a avut relatii cu mai multi lideri ai PSD.

Intr-un text publicat in ziarul pe care il patroneaza, Alexa isi ameninta oponentii, fosta conducere a PSD Cluj, ca le poate veni de hac cu „inregistrari cu Laura Andresan”.

„M-am gandit sa imi caut in cloud inregistrarile cu Andresan Laura, o tanara talentata, inregistrari la care au acces prietenii mei daca mi se intampla ceva”, scrie Alexa. Cei amenintati de dezvaluirile lui Alexa sunt deputatii PSD Horia Nasra, Cornel Itu si Ioan Rus.

Iata fragmentul integral din textul lui Alexa:

„Probabil ca in ultimele zile toti au ramas masca de felul rapid, abrupt si transparent in care m-am miscat. Insa nu am facut altceva decat ce trebuia facut de mult: sa muncesc si sa iau decizii de asanare a partidului de lenesi, ipocriti, sugative si sinecuristi. Trebuie sa admiteti ca va place: n-ati mai vazut asa ceva niciodata la Cluj, si tot voi trebuie sa admiteti ca ce fac eu acum in PSD Cluj ar fi de dorit sa se intample si in PNL Cluj si in UDMR Cluj, partide osificate de lene si tupeu si ingamfare.

La un semn, atarnatorii precum Nasra (fost presedinte PSD Cluj – n.red), ipocritii care au facut din deputatie un business, precum Itu (deputat PSD – n.red.), sefii de deconcentrate care fac bani de pe functie, precum Oleleu de la DSV, s-au oparit grav. Caci au fost sau vor fi scosi de pe stuparie, de la miere.

Imediat au inceput si mesagerii securisti sa toarne subtile informatii: ca o sa fiu calcat in picioare, ca ‘omul din deal’ o sa ma infunde cu surprize, ca o sa fiu arestat sau distrus de controale, ca nu e ok ce fac, ca imi fac dusmani (hahaha, chiar ma gandeam ca nu aveam), ca mai bine sa discut cu cine trebuie…

In prima faza, m-am gandit sa ma sinucid de frica. Apoi, m-am gandit sa imi caut in cloud inregistrarile cu Andresan Laura, o tanara talentata, inregistrari la care au acces prietenii mei daca mi se intampla ceva. Apoi, m-am oprit. Am respirat un pic si mi-am privit copilul”.

Mai mult despre:

Comentarii: