Amenintarile cu suspendarea lansate de penali il lasa rece pe Iohannis. Opinia presedintelui legata de rezolutia PSD privind „statul paralel”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu se teme de o eventuala suspendare a sa din functie.

„Nu ma tem absolut deloc de o suspendare, cum nu m-am temut niciodata. In primul rand, nu exista niciun temei, in al doilea rand nu cred ca romanii isi doresc asa ceva”, a afirmat Iohannis, dupa ce a participat la dezbaterea „Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiesti”, organizata la Universitatea Petrol — Gaze.

El a sustinut ca, prin rezolutia privind „statul paralel si ilegitim” adoptata la Comitetul Executiv desfasurat la Herculane, PSD se situeaza la „marginea unui comportament democratic”.

„Daca vorbim despre acel document adoptat de un for de conducere dintr-un partid politic aflat la guvernare, dati-mi voie sa spun ca mie mi se pare o abordare fundamental gresita si cu astfel de rezolutii nu fac decat sa se situeze singuri chiar la marginea unui comportament democratic”, a aratat Iohannis”, citat de Agerpres.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: