Amenintarile lui Munteanu: „Nu au terminat cu mine. O sa ma ocup de ei la momentul potrivit”

politica

Marian Munteanu a tinut sa promita ca va demonta acuzatiile care i s-au adus, specificand ca „nu au terminat cu mine”. El a anuntat ca si-a retras candidatura pentru Primaria Bucuresti.

„Tot ce s-a spus impotriva mea va fi demontat si dovedit. Sa nu creada cineva ca au terminat cu mine. (…) O sa aveti surprize mari de tot si foarte neplacute pentru toti cei care au facut vanzoleala asta. Ne vom ocupa de ei la momentul potrivit”, a anuntat Munteanu.

„Dintre atacatorii aia ONG-isti, care primesc multi bani si acolo a fost o panica! Ca oamenii aia primesc bani si stiau ca voi da cu ei de pamant! Poate au fost presiuni din afara partidului! (…) O sa aveti surprize mari de tot si foarte neplacute. (…) Vorbitorii astia care sunt mari luptatori pe net sa ma lase in pace.

Habar nu au ce faceam noi in comunism si cum ne riscam noi libertatea, si a familiilor noastre. Eu nu stau sa dau socoteala unor indivizi care nu stiu sa lege doua vorbe. Ei vorbesc in numele cetatenilor?!”, a mai aratat Marian Munteanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: