Ampla operatiune de fraudare a voturilor in Capitala. Sorin Ionita: „Firea stia ea ceva cand ne-a zis aseara sa mai asteptam”

politica

Sorin Ionita, de la Expert Forum, explica ce se intampla acum in Sectorul 1, unde PSD ar fi pus la cale o ampla operatiune de fraudare a voturilor. Primarul Daniel Tudorache sustine ca are mai multe voturi decat Clotilde Armand.

„Nicusor si Clotilde au avans mult mai mic dupa numarare decat arata exit poll. Tudorache n-a castigat cum a anuntat adineauri, dar diferenta e stransa.
E suspectata o manevra pe scara larga cu buletine pre-stampilate PSD, date votantilor PNL-USR-Plus, deci voturi anulate. Pare suprarealist si greu de realizat, imi vine greu sa cred, dar sper ca acum sa se investigheze ca lumea, nu ca data trecuta. La S2 nu a fost pregatita morisca, nu se astepta nimeni sa fie nevoie, s-a mers pe PMB si S1. Se pare ca Firea stia ea ceva cand ne-a zis aseara sa mai asteptam. Se joaca”, a anuntat Sorin Ionita.

Candidatii sustinuti de PNL si USR PLUS la Primariile Sectoarelor 1, 2 si 6, Clotilde Armand, Radu Mihaiu si Ciprian Ciucu, au obtinut cele mai multe voturi la alegerile de duminica, in timp ce la Sectoarele 3, 4 si 5 se afla pe primul loc Robert Negoita (Pro Bucuresti 2020), Daniel Baluta (PSD) si, respectiv, Cristian Popescu Piedone (PPU-SL), potrivit datelor partiale centralizate de BEC, pana la ora 11,00, dupa numararea a peste 90% dintre voturi.

La Sectorul 1, dupa numararea a 87,59% dintre voturi, Clotilde Armand are 41,36% din voturi, Daniel Tudorache (PSD) – 39,41%, iar Ioana Constantin (PMP) – 7,76%.

Primarul PSD Daniel Tudorache a anuntat, luni, ca el ar fi castigat de fapt alegerile in Sectorul 1, impotriva lui Clotilde Armand. „Breaking news! Dupa terminarea numaratorii paralele, am in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand! Asteptam rezultatele oficiale de la BEC!”, a scris Tudorache pe Facebook.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: