Ana Birchall infurie PSD si in ziua alegerilor. Mesaj cu subinteles pentru Dancila: „Valoarea, profesionalismul si cinstea sa primeze”

politica

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, a votat si ea la prezidentiale, in jurul pranzului. Ea a dat un nou mesaj cu subintelesuri care va starni furie in PSD: „Va invit sa votam pentru o Romanie in care valoarea, profesionalismul si cinstea sa primeze!”.

„In aceasta zi scaldata generos de razele soarelui, am mers cu incredere la vot, pentru ca imi doresc o Romanie a valorilor europene si transatlantice.

Buletinul de vot este biletul catre o destinatie a demnitatii si prosperitatii pe care toti romanii o merita si la care au muncit din plin. Am votat pentru romani si Romania meritocratiei, a profesionalismului, a respectului fata de lege si domnia legii!
Votul este o datorie pe care o indeplinesc cu optimism si imi doresc ca fiecare dintre dumneavoastra sa utilizati acest drept fundamental pentru a contribui la Romania aspiratiilor noastre.

Fiecare vot este important, fiecare vot conteaza. Fiecare vot este o caramida importanta adaugata la fundatia modelului de presedinte pe care Romania il va avea pentru urmatorii 5 ani. Prin votul de astazi fiecare roman poate contribui activ si decisiv la viitorul Romaniei!

Sper ca in aceasta zi sa ne regasim puterea de a fi uniti in jurul acelor obiective si valori care ne reprezinta si care ne pot reda locul binemeritat in lume. Romania are un potential enorm ce asteapta sa fie descatusat.

Va invit sa votam pentru o Romanie in care valoarea, profesionalismul si cinstea sa primeze! Indemnul meu se indreapta atat catre tinerii care abia au pasit pe scena maturitatii, dar si catre cei varstnici, a caror intelepciune si experienta reprezinta o comoara ce trebuie valorificata in beneficiul unui viitor mai bun.

Va invit sa mergeti la vot! Viitorul Romaniei depinde de fiecare dintre noi!”, a scris Birchall pe Facebook.

Viorica Dancila a anuntat recent ca Ana Birchall va fi propusa pentru excluderea din partid la urmatoarea sedinta a CEX.

Mai mult despre:

Comentarii: