Ana Birchall: „Un pacalici a fost votat in fruntea Consiliului Legislativ. Mai are sens sa va spun cum ma simt?”

politica

Ana Birchall, fost ministru al Justitiei si fosta colega de partid cu Florin Iordache, isi mainifesta revolta fata de impunerea acestuia ca presedinte al Consiliului Legislativ de catre majoritatea PSD.

„In 2000 terminam masteratul in drept la Yale Law Law, facultatea recunoscuta ca fiind numarul 1 dintre facultatile de drept din lume. Tot in 2000, eram admisa la doctorat in drept, tot la Yale Law School, cu bursa data de Yale (am fost doar 8 doctoranzi in acel an). Zilele acestea trebuia sa ne intalnim in campus sa sarbatorim reuniunea de 20 de ani dar din motive de Covid vom sarbatori online.

Cand am revenit acasa, dupa votul de astazi din Parlament, am gasit acest mesaj primit de la decanul Yale Law School. Mai are sens sa va spun cum m-am simtit cand eu tocmai am aflat ca un pacalici a fost votat in fruntea Consiliului Legislativ?”, a scris Birchall pe Facebook.

In 2000 terminam masteratul in drept la Yale Law School, facultatea recunoscuta ca fiind numarul 1 dintre facultatile de…

Posted by Ana Birchall on Tuesday, 20 October 2020

Parlamentarii au decis marti ca presedinte al Consiliului Legislativ sa fie Florin Iordache (PSD).

Iordache a obtinut 185 voturi, in timp ce Augustin Zegrean, sustinut de PNL, a avut 41 voturi.

Functia de presedinte al Consiliului Legislativ este in acest moment pe viata, nu exista o limita privind mandatul celui care ocupa pozitia.

Iordache va avea un salariu de 12.000 de lei pe luna, la care se vor adauga si alte beneficii aferente functiei.

Florin Iordache a fost principala unealta a lui Liviu Dragnea prin care au fost maltrate legile justitiei. Iordache este cel care a emis celebra OUG 13, care a determinat apoi cele mai ample proteste de strada din ultimii 30 de ani.

Marcel Ciolacu a sustinut in repetate randuri ca „reformeaza PSD”, insa iata ca cele mai sinistre nume din istoria recenta a partidului ajung sa ocupe functii la varf in arhitectura statului roman.

Mai mult despre:

Comentarii: