Ana Birchall va fi exclusa din PSD pentru ca a laudat-o Iohannis. Anuntul lui Dancila

politica

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat marti seara ca liderii PSD vor decide, saptamana viitoare, in cadrul CEX daca Ana Birchall va fi exclusa din partid. Rezultatul este insa previzibil.

„Este o mare nemultumire in PSD legat de atitudinea doameni Birchall, pentru ca si drepturile si libertatile cetatenesti trebuie respectate. Saptamana viitoare avem CEx, in care vom avea o discutie referitoare la doamna Ana Birchall. Doamna Birchall a fost revocata, dar presedintele a refuzat sa semneze. Dupa elogiile pe care le-am vazut, inteleg de ce”, a declarat Viorica Dancila la Antena 3.

Ana Birchall a fost laudata, marti, de presedintele Klaus Iohannis in cursul ceremoniei de predare-primire a mandatului de ministru al Justitiei. Birchall este singurul ministru PSD care a primit cuvinte de apreciere din partea sefului statului.

„Doamna ministru Ana Birchall, va multumesc pentru munca depusa in acest mandat, dati-mi voie sa fac o apreciere a mandatului si muncii dvs.

Am constatat ca v-ati implicat total in rezolvarea problemelor care v-au revenit. Am constat, doi, ca au fost situatii critice in care ati fost in contrasens cu conducerea Guvernului si a partidului si am apreciat aceasta postura pe care ati avut-o, pentru sistemul de justitie, nu pentru niste politruci care au incercat sa subjuge justitia”, a declarat Iohannis la Ministerul Justitiei.

Mai mult despre: ,


Comentarii: