Analfabeta Dancila incearca sa-l ironizeze pe Iohannis pentru ca a scris o carte: „Isi lanseaza o carte pe scarile vopsite” – Video

politica

Premierul Viorica Dancila a incercat, miercuri, sa il ironizeze pe presedintele Iohannis pentru ca si-a lansat o carte. Dancila este celebra pentru numeroasele greseli de vorbire, fiind constant catalogata drept „analfabeta”.

Intrebata de jurnalisti daca a incercat sa vorbeasca cu Klaus Iohannis, sa ii ceara sa-i spuna de ce a refuzat propunerile pentru cei trei ministri, printre care se afla si Nicolicea la Justitie, Dancila a incercat sa il ironizeze pe presedinte.

„Am incercat luni, dar domnul presedinte era la Bruxelles, am incercat ieri dar isi lansa cartea. Eu cer sa dea motivarea, este in obligatia lui, este un lucru bun ca si-a lansat o carte. Eu cred ca ceea ce tine de aceasta tara trebuie sa fie o prioritate pentru noi. Faptul ca incerci sa blochezi guvernul nu aduce plus-valoare.

Am sunat la Administratia┬á Prezidentiala si mi s-a spus ca domnul presedinte este la Bruxelles, apoi marti ca isi lanseaza o carte pe scarile vopsite”, a declarat Dancila la Ploiesti.

Mai mult despre: ,


Comentarii: