Analfabeti cu functii grele. Citeaza din „Manhattan Gandhi” pentru a-l apara pe Ontanu

politica

Presedintele organizatiei de tineret UNPR Sector 1, Andrei Manea, a publicat pe Facebook un mesaj de sustinere a primarului Neculai Ontanu, aflat in arest, in care a introdus citate din „Manhattan Gandhi”. Manea este si consilier in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului.

Iata mesajul lui Manea:

„Stimate Domnule Primar NECULAI ONTANU, va stimam si va iubim din tot sufletul si va asiguram ca suntem convinsi de nevinovatia dumneavoastra. Credem in justitia romana si suntem siguri ca va face lumina si dreptate si in cazul dumneavoastra.

„Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara consimtamantul tau” spunea Eleanor Roosevelt

Asa cum va cunoastem noi tinerii de care v-ati ocupat de-a lungul anilor cu atata dragoste, devotament, pasiune si incredere, am incercat sa va intalnim in citatele unor personalitati ale culturii mondiale. Si nu ne-a luat mult timp sa va regasim,.

Ne-a atras atentia in mod deosebit cuvantul ONOARE, care este trasatura dominanta a personalitatii dumneavoastra.

· Onoarea este un amestec natural de respect pentru oameni si pentru sine – spunea Voltaire facand definitia cuvantului ONOARE

· Onoarea este rasplata virtutii spunea Cicero la vremea sa

· Onoarea este poezia datoriei spunea Alfred de Vigny in Jurnalul unui poet

· Onoarea este pur si simplu moralitatea oamenilor superiori – H.L. Mencken

Stimate Domnule Primar NECULAI ONTANU, in ultimele zile incearca unii oameni fara scrupule, lipsiti de demnitate, ascunsi in spatele unui ecran, sa arunce cuvinte denigratoare la adresa Dumneavoastra. Dar o fac cu timiditate si cu teama. Stiti de ce ? Pentru ca sunt niste oameni de nimic, oameni lipsiti de demnitate.

Si ca sa nu aruncam noi cuvinte simple prin care sa le facem caracterizarea, am cautat alte citate spuse de mari personalitati.

· Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini demnitatea persoanei lor, spunea Nicolae Iorga,

· Demnitatea consta nu din a poseda onoruri, ci din constiinta ca le meritam spunea Manhattan Gandhi, care a prezentat omenirii 7 rele in lume

· Constiinta fara caracter

· Bogatie fara munca

· Placere fara constiinta

· Negot fara moralitate

· Stiinta fara omenie

· Politica fara principii

· Inchinare fara predare

Si tot Manhattan Gandhi mai spunea :

· Ei nu ne pot lua demnitatea noastra daca nu le-o dam noi

Si pentru ca dumneavoastra sunteti si veti ramane mereu SUPERIOR acestor oameni lipsiti de demnitate si de caracter, le transmitem ce spuneau alte celebritati ale culturii mondiale:

· Charlie Chaplin – Nu vei zari nicicand un curcubeu daca te uiti in jos.”

· Benjamin Franklin – Un sac gol se mentine cu greu in picioare.”

Stimate Domnule Primar NECULAI ONTANU – ati fost, sunteti si veti ramane PRIMARUL nostru. Va asiguram de respectul nostru, de increderea noastra in dumneavoastra si asteptam ca justitia dreapta din Romania sa faca lumina in cazul dumneavoastra.

Avem incredere in dumneavoastra.

Avem incredere in justitia din Romania.

Semneaza : TINERII din Sectorul 2 pe care ii iubiti atat de mult”

Potrivit datelor publicate pe Facebook, Manea a absolvit  Facultatea de Relatii Comerciale Financiar-Bancare Interne si Internationale Universitatea Romano-Americana – 2012, in prezent fiind masterand in cadrul SNSPA-ului.

Dupa ce postarea s-a viralizat, Manea a sters-o.

DREPT LA REPLICAAvand in vedere faptul ca mesajul meu de sustinere fata de dl. Neculai Ontanu a fost gresit inteles,…

Posted by Andrei P. Manea on Saturday, April 2, 2016

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: