Analfabetii PSD modifica radical starea de alerta. Ciolacu se rasteste din poarta PSD: „Exclus!”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, referindu-se la hotararea privind prelungirea starii de alerta, ca parlamentarii social-democrati vor vota tot ce tine de sanatatea romanilor.

„Vom aduce niste modificari (la Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta – n.r.). Tot ce tine de sanatatea romanilor o sa votam. In rest, exclus. Propunerea colegilor a fost pentru 15 zile de prelungire a starii de alerta, dar sa vedem, dupa CExN. Eu, personal, inclin catre 15 zile”, a afirmat Ciolacu, inainte de inceperea reuniunii Comitetului Executiv National al PSD.

Conform unor surse din PSD, citate de Digi24, la ultima sedinta a conducerii interimare, social democratii au discutat despre modificarea radicala a Hotararii de Guvern. „Inclusiv numele va fi schimbat”, spun sursele citate.

Puratorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat duminica, in legatura cu prelungirea starii de alerta, ca PSD vrea „o stare intermediara” de 15 zile in care sa se deschida restaurantele si bisericile.

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Hotararea de Guvern prin care va fi prelungita starea de alerta si masurile aferente pe urmatoarele 30 de zile va fi elaborata luni sau marti.

Mai mult despre: ,

Comentarii: