politica

Analfabetul Ciolacu ii transmite inginerului Ludovic Orban: „A auzit de principiul vaselor comunicante? Sunt niste incompetenti”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Buzau, ca politicienii nu au dreptul „sa fure” un an din viata copiilor, criticand astfel masura Guvernului de a trece cursurile in sistem online.

Prezent la Buzau pentru a-si lansa candidatura la alegerile parlamentare, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca in toata Europa scolile raman deschise, iar in Romania acestea se inchid, contrar recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

„In drum spre Buzau, am tot vorbit cu domnul Rafila. Eu nu sunt un specialist, insa recomandarea OMS in acest moment este ca scolile sa ramana deschise. In toate statele europene scolile sunt deschise. Nu avem dreptul, noi politicienii, in urma unor decizii politice facute de acest Guvern, sa furam un an din viata copiilor. Sa le luam copiilor dreptul de a se educa. Ca sunt incompetenti si nu au stiut dupa 6 luni cum sa deschida scolile, ca nu stiu cum sa se implice si ca ar trebui sa discute cu specialistii e cu totul altceva. A fost in Franta domnul Orban, in Franta functioneaza scolile, la noi le inchid”, a spus presedintele PSD, Marcel Ciolacu, citat de news.ro.

De asemenea, presedintele social-democrat a criticat si decizia de a inchide pietele agroalimentare, decizie anuntata deja ca una dintre masurile ce urmeaza a intra in vigoare de luni.

„Am vazut si decizia magnifica de a inchide pietele. Singurii producatori autohtoni sunt in aceste piete. Il anunt pe domnu’ Orban, nu stiu daca a auzit de principiul vaselor comunicante, ca daca va inchide pietele se vor aglomera celelalte magazine. Adevarat, cel mai usor este sa inchizi, sa pui biciul pe romani, sa-i urmaresti si sa le dai sanctiuni. Ca sa faci ceva functional trebuie sa te implici si sa discuti cu specialistii. E un ghinion acum ca cei mai buni specialisti sunt la PSD, dar am facut un apel sa venim cu toti specialistii la masa si sa luam cele mai bune masuri, dar nu. Continua sa ia cele mai proaste masuri. Dupa alegeri… scapa cine poate, asta este deviza”, a conchis Ciolacu.

Premierul Orban are meseria de inginer.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

ELCEN: „Falimentul RADET este rezultatul exclusiv al deciziilor gresite luate de Gabriela Firea in timpul mandatului sau de primar general”

Electrocentrale Bucuresti S.A. (ELCEN), companie aflata in sublordinea Ministerului Energiei, a transmis un comunicat de…

3 minute ago

Intarziere la aeroportul din Munchen. Activistii Last Generation s-au lipit de o pista

Aeroportul din Munchen a fost inchis pentru scurt timp sambata devreme, dupa ce activistii pentru…

16 minute ago

Chinezii se lauda ca ar fi inventat o baterie auto care se poate incarca in doar zece minute, asigurand o autonomie de aproape o mie de kilometri

Cercetatorii chinezi sustin ca ar fi dezvoltat o baterie auto revolutionara care se poate incarca…

18 minute ago

Colectia de monede a unui magnat danez al untului va fi pusa in vanzare dupa ce a fost sigilata timp de 100 de ani

La o suta de ani dupa moartea posesorului, colectia de monede a unui magnat danez…

32 de minute ago

Blestemul moldovenilor: coloana oficiala cu care Marcel Ciolacu se deplasa la Iasi a ramas blocata in trafic, pe fondul lipsei de autostrazi

Premierul Marcel Ciolacu a simtit ieri pe propria piele lipsa de investitii in infrastructura rutiera.…

33 de minute ago

Balotesti: Un barbat s-a urcat pe o antena de telefonie si a amenintat ca isi va face rau

Un barbat s-a urcat vineri seara pe o antena de telefonie din Balotesti, amenintand ca…

39 de minute ago