Analist: „PSD si-a dat seama unde a gresit. Nu mai vrea jumatati de masura, o sa vedeti ce urmeaza”

politica

Analistul Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, avertizeaza ca PSD se pregateste de instalarea unui sistem discretionar de tipul celui comunist-stalinist.

„Se intrezareste strategia de campanie a PSD din 2016. In fond, dupa esecul usturator de la prezidentiale, ei si-au dat seama unde au gresit, ca n-au dus lucrurile pana la capat, pana la ultima consecinta.

In analiza de dupa alegeri facuta de Ghita, Ponta si Dragnea, va amintiti probabil ca spuneau ‘am pierdut pentru ca oamenii ne considera comunisti’ si au dat vina pe batranul Iliescu.

Gandindu- se mai bine, ei au inteles ca problema nu asta a fost. Problema a fost CA NU SUNT COMUNISTI PANA LA CAPAT.

Adica, da, facem spectacole ceausiste pe stadioane, impiedicam oamenii sa voteze, astea sunt comportamente specifice PCR si lui Ceausescu, dar oamenii asteapta de la noi sa FIM COMUNISTI PANA LA CAPAT> sa inghetam preturile, sa ne luptam cu speculantii, sa omoram micul chiabur cu butic si, cat de curand, sa ne rafuim cu Occidentul decadent.

(…) o sa vedeti ca asta pregateste PSD. Instaurarea comunismului adevarat, a stalinismului pur. Nu mai vor jumatati de masura”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: