Analiza: „Protestele anti-defrisare au in spate PSD-ul. Iohannis s-a SPERIAT, defrisarile vor lua amploare”

news

Jurnalistul Mircea Marian considera ca protestele de astazi din Romania in privinta defrisarilor au fost impulsionate de PSD, avand ca scop „fragezirea lui Iohannis”. El atrage atentia ca „defrisarile vor lua amploare”.

„Protestele anti-defrisare declansate azi au in spate PSD-ul si au drept scop fragezirea lui Iohannis, care a respins un cod silvic catastrofal. Aici sunt mai multe planuri. Unu, cine poate spune ca nu este de acord cu principiile enuntate azi de manifestanti, imensa lor majoritate oameni onorabili si implicati? Probabil ca nimeni.

Doi, codul silvic respins de Iohannis era o mizerie care ar fi facut doar rau mediului inconjurator, dar PSD l-a prins pe presedinte cu combinatia cu austriecii de la Schweighofer si l-a pocnit.

Pe scurt, rezultatul mitingurilor de azi va fi ca nu va mai exista opozitie la modificarea codului silvic, iar defrisarile vor lua amploare. Iohannis ar fi trebuit sa se bata si sa explice efectul pervers al mitingurilor de azi, dar el, dimpotriva, s-a speriat si s-a predat. Ponta va tine minte ca omul e fricos si-i va exploata slabiciunea”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Ulterior, el a revenit cu alte explicatii, sustinute de o analiza a Camerei de Comert Romano-Americana.

„In septembrie 2014, capitalistii de la AmCham au explicat doarte bine de ce modificarile la codul silvic, asa cum erau ele sustinute de pesedeul ecologistului Ponta, inseamna un dezastru pentru padurile romanesti. Unele din obiectii au fost acceptate de psd, altele nu, in varianta finala. Va atasez stirea cu comunicatul AmCham. Ce ma infurie este ca Iohannis (era sa il fac papagal, de nervi) nu este in stare sa explice cum manipuleaza psd miscarea ecologista, in favoarea celor care taie aiurea”, mai spune Marian.

Foto: Uniti Salvam

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: