Anchetatorii au descoperit o „pestera” sub casa lui Gheorghe Dinca. Criminalul a fost adus inapoi la Caracal

news

Corespondentul Antena 3 la Caracal, Georgiana Murgila, a anuntat, vineri, ca anchetatorii au descoperit un fel de „pestera” sub casa lui Gheorge Dinca.  Cercetarea curtii si a casei a fost reluata de la zero si va dura cel putin patru zile.

UPDATE Tot Antena 3 anunta anunta ca anchetatorii au gasit sange in casa lui Dinca.

Gheroghe Dinca a fost dus inapoi Caracal, vineri, chiar in subsolul casei. El a asistat cum anchetatorii au cercetat pas cu pas aceasta zona. Vecinii spuneau ca Gheorghe Dinca ar avea sub casa sapat un tunel sau un beci. Murgila de la Antena 3 a spus ca ar fi vorba de un de un fel de „pestera”.

De asemenea, mai multe excavatoare si buldozere au ajuns la casa lui Dinca pentru a sparge gropile astupate cu beton din curtea criminalului.

”Au fost identificate fragmente osoase, care vor fi analizate genetic si antropologic. Au fost gasite probe biologice. Am mers cu inculpatul in teren unde a fost aruncat telefonul Alexandrei, care a fost gasit. Perchezitia va continua zilele urmatoare. Raportul antropologic si genetic va fi primit zilele urmatoare”, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: