Anchetatorii, detalii despre microfonul din casa lui Carmen Dan. Cine l-a amplasat

news

Microfonul descoperit in casa ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost montat de o persoana privata, si nu in baza unui mandat de siguranta nationala, arata datele anchetei. Dispozitivul ar avea anul de fabricatie 2009 si ar costa in jur de 300 de euro.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, pe eticheta microfonului este trecut anul de fabricatie 2009, iar dispozitivul este evaluat la aproximativ 300 de euro, datele de pana acum aratand ca ar fi fost montat de catre o persoana fizica, si nu in baza unui mandat de siguranta nationala.

In urma verificarilor, anchetatorii au ridicat inclusiv butucul de la usa apartamentului din Bucuresti in care ministrul Carmen Dan locuieste cu chirie.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca expertiza tehnica a fost finalizata in dosarul deschis la Parchetul General pentru violare de domiciliu.

La sfarsitul lunii noiembrie, ministrul a anuntat ca a gasit in apartamentul inchiriat in care locuieste un dispozitiv de inregistrare si a sesizat Politia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat ca a facut plangere pentru violare de domiciliu. Purtatorul de cuvant al SRI Ovidiu Marincea a afirmat atunci ca dispozitivul este unul ieftin.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: