Andreas Lubitz, CELALALT adevar. Filmul care DESFIINTEAZA teoriile oficiale – video

life

Un video postat pe Youtube in 28 martie contrazice teoriile oficiale privind cauzele prabusirii avionului Germanwings in Alpii francezi. Filmul, intitulat „Germanwings. Celalalt adevar”, vine cu alte explicatii.

1. Disparitia avionului de pe radar. Potrivit teoriei oficiale, avionul Airbus A320 ar fi disparut initial de pe radar cu cateva momente inainte de coliziune, dar apoi, dupa ce a aparut ipoteza cu sinuciderea pilotului, s-a afirmat ca turnul de control a pierdut contactul cu aparatul cu noua minute inainte ca semnalul sa dispara de pe radar. Filmul sustine ca in cele noua minute esra timp pentru ca avionele de interceptare sa intervina pentru a vedea ce s-a intamplat. Insa nu a existat o asemenea operatiune. De asemenea, nu se explica de ce comandantul aeronavei, dupa ce a vazut ca usa cabinei este inchisa,  nu a folosit telefonul prin satelit pentru a lua legatura cu turnul de control.

2. Cutiile negre. Filmul sustine ca una dintre cutiile negre, cea pe care s-a inregistrat dialogul dintre pilot si Lubitz, este un model care nu mai exista pe avioanele Airbus A320. Semnele de pe aceasta ar spune ca provine dintr-o rezerva. In plus, convorbirea inregistrata ar fi fost trucata. Sunt sunete care se repeta de cateva ori si lipseste mesajul automat de alarma, care ii cere pilotului sa reactioneze cand avionul se apropie prea tare de sol.

3. Andreas Lubitz. Filmul mai vorbeste si despre faptul ca initial pilotul nu a fost descris ca sinucigas, mai apoi a aparut teoria privind lipsa sa de echilibru mintal.

4. Ultima ipoteza si explicatia tragediei ar fi ca avionul ar fi fost utilizat pentru a imprastia anumite substante, o teorie indragita de adeptii conspiratiilor. Acestia sustin ca urmele lasate de avioane sunt de fapt anumite substante eliberate deliberat si cu scopuri sinistre. Iar in cazul Germanwings, pilotii s-ar fi intoxicat din cauza acestor aerosoli si au devenit inconstienti. Daca lumea ar afla toate astea, nimeni nu ar mai zbura si companiile ar da faliment, mai spun autorii filmului, citati de publicatia italiana Blitz.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: