Andreea Cretulescu, conflict cu Malin Bot. S-a catalogat singura drept „lepra” si „capra pesedista”

news

Conflict pe Facebook intre Andreea Cretulescu, realizatoare la Romania TV, si Malin Bot. Enervata de replicile primite Cretulescu s-a catalogat singura drept „lepra” si „capra pesedista”.

Cretulescu a reactionat enervata, dupa ce Malin Bot a scris pe Facebook ca Romania TV i-a „furat” filmarea cu evenimentele din fata casei lui Flprin Iordache.

„Slugile inculpatului fugar Sebastian Ghita, de la #MafiaMedia Romania TV, fura video de pe canalul meu de YouTube cu mult tupeu.

De ce fac asta aceste lichele media? E simplu: Cine minte si fura.

Cretulescu Andreea, specializata in comenzi de presa, cica vrea masuri dure, e revoltata. Cand Ciordache facea semme obscene in Parlament, Cretuleasca nu mai era asa revoltata. #SlugilePenalilor”, a scris Bot pe Facebook.

Cretulescu a reactionat iritata, lansand o diversiune, insa a primit o replica dura din partea lui Malin Bot.

„Este inadmisibil sa te bucuri de moartea unei mame care a fost spulberata pe o trecere de pietoni ! Unde ne-a disparut demnitatea umana?????”, a scris Cretulescu.

„Una nu are legatura cu alta, Dide nu a fost la casa lui Iordache, nu are nicio legatura cu acel eveniment. Nici macar atat nu ai fost capabila sa informezi corect. Atat de incompetenta esti. Hoata si incompetenta”, a replicat Malin Bot.

Ulterior, Cretulescu s-a catalogat singura drept „lepra” si „capra pesedista”.

„Lepra, capra psd-ista sau cum mai vreti voi, va transmite ca in speta cu Dide semanati izbitor de tare cu PSD-ul. Voi decideti daca e de bine sau de rau:))) O seara buna!!!”, a scris Cretulescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: