Andreea Lambru, promovata de Grindeanu intr-o noua functie grea. Cum o apara Dragnea in urma unui scandal sexual: „Eu o cunosc pe fata asta”

politica

Premierul Sorin Grindeanu a desemnat-o pe Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului, sa coordoneze activitatea Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM), potrivit unei decizii publicate, vineri, in Monitorul Oficial.

Ioana-Andreea Lambru (31 de ani) a fost, in perioada 2009-2011, sefa de cabinet a lui Radu Stroe, care ocupa pe atunci functia de secretar general al PNL. In mai 2011, Lambru a fost desemnata secretar general adjunct al PNL.

Ulterior, in noiembrie 2012, a fost numita secretar general adjunct, post din care a fost eliberata din functie in iulie 2014, prin decizie a premierului Victor Ponta.

Primul si cel care a si promovat-o in PNL: Mihai Balasescu, avocat si membru PNL Sector 1. Acesta este protagonistul unei inregistrari telefonice in care vorbeste cu o alta femeie chiar despre Andreea Lambru. Din aceasta convorbire telefonica rezulta ca Balasescu si Andreea Lambru ar fi avut o aventura. Dupa scandalul amoros, Balasescu a trebuit sa plece din partid.

Numele Andreei Lambru este legat si de o relatie cu Radu Stroe, cel care i-a fost sef si a promovat-o in functia de secretar general adjunct al PNL. Si atunci a izbucnit un scandal pentru ca promovarea Andreei Lambru in aceasta functie a nemultimut voci din PNL.

Cand a avut loc scandalul sexual, in urma cu patru ani, Dragnea a sarit sa-i ia apararea. „Nu inteleg de ce este un asemenea jihad pe un tanar de 27 de ani. Eu o cunosc pe fata asta de doi ani, de cand am facut USL-ul si este foarte buna pe organizare. Este o fata in care cred foarte mult”, a declarat Liviu Dragnea. „Ca sa distrugem un copil, un tanar de 27 de ani cu tot felul de canapele… De unde pana unde?”, a mai spus liderul PSD.

De asemenea, prim-ministrul l-a numit in functia de membru in consiliul de administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate pe Petru Armean.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: