Andrei Caramitru: „Ana Birchall se lupta cu mafiotii pe bune. Cu Predoiu, e mai groaznic in justitie”

politica

Mesaj surprinzator al lui Andrei Caramitru, antipesedist convins. El afirma ca Ana Birchall a fost un ministru mai bun la Justitie pe vremea lui Dancila decat este acum Catalin Predoiu.

„Cand Predoiu protejeaza retelele de spalare a banilor. Nu doar el – toti. Un cosmar National. Macar pe timpul Vasilicai era Ana Birchall care se lupta cu mafiotii pe bune. Acum e mai groaznic de fapt in justitie”, a scris Caramitru comentand o postare a jurnalistei Ondine Ghergut prin care i se cere demisia lui Catalin Predoiu.

„Predoiu, DEMISIA! Astazi, Curtea de Justitie a Uniunii Europene a aplicat o amenda Romaniei de 3.000.000 de euro deoarece NU a implementat corect si complet Directiva pentru combaterea spalarii banilor.

De ce e Predoiu cel mai vinovat? Pentru ca, in calitate de ministru al Justitiei, trebuia sa faca un proiect de lege care sa corespunda standardelor europene. C. E. a avertizat in mai multe randuri Romania.

De ce nu le convine politicienilor forma europeana a legii? Deoarece nu-si mai pot ascunde banii in conturi din strainatate, bani primiti ca mita de la clientela pe care o servesc”, a aratat Ghergut, jurnalista de investigatii.

Anterior, Caramitru l-a atacat pe Predoiu si ca urmare a deciziei DIICOT privind clasarea Dosarului 10 August.

„Tudorel nu a avut tupeul sa claseze dosarul 10 August sau sa dea amnistia si gratierea. Predoiu e mai tare. A clasat. Ma intreb doar cand va da si amnistia si gratierea. Catalin baiat bun – tace si face”, a sustinut Caramitru.

Mai mult despre: ,

Comentarii: