Andrei Caramitru anunta ca devine si mai activ impotriva PSD: „O sa ma vedeti de acum mai mult, nu mai putin”

politica

Andrei Caramitru anunta ca va deveni si mai activ dupa ce mai multe site-uri au publicat informatia ca presedintele USR, Dan Barna, ar fi renuntat la serviciile sale de consilier.

„Vad ca unele site-uri rostogolesc ceva cum ca Dan Barna ar fi renuntat la ‘serviciile’ mele de consilier. Nu prea e asa. Haide sa clarificam un pic. Mai jos este mesajul meu intern catre USR. Nu mai era cazul sa fiu consilier pe economie pentru ca mi-am terminat mandatul acolo (programul este gata), si postura de consilier (oricum onorific cumva – ca nu exista vreun contract sau altceva) nu era coerenta cu comunicarea publica asumata personal pe care o fac si directia prin care doresc sa ajut partidul.

Asta am discutat cu Dan si am fost amandoi de acord deja de ceva timp. Dar – o sa ma vedeti de acum mai mult nu mai putin ! Asa ca – chill – si va rog sa interpretati corect informatia dragii mei din presa”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

El a redat apoi mesajul publicat pe un grup intern online al USR.

„In ultimele luni, am lucrat intens pe programul de guvernare – fiind consilierul presedintelui Dan Barna pe temele economice din program. Acum suntem gata cu principiile si propunerile cheie – au fost deja aprobate de Biroul National capitolele Economie, Educatie, Sanatate, Politica Externa si Diaspora, Agricultura si Fonduri Europene si de Dezvoltare, pe baza programului participativ inceput acum peste un an sub coordonarea lui Claudiu Nasui si aflat acum in dezbatere publica. Programul final ramane sa fie adoptat in curand de Comitetul Politic. Avem cel mai ambitios, pragmatic si detaliat program de guvernare si sunt multumit de colaborarea echipei si de rezultatele de pana acum.

Am discutat zilele trecute cu Dan Barna despre ce urmeaza si am decis ca este mai bine sa separam activitatea mea din sfera publica de rolul formal de consilier al Presedintelui dat fiind ca programul economic a fost definit. Imi doresc pe mai departe sa ma implic activ in pregatirea si castigarea alegerilor de catre USR si in constructia noastra institutionala.

Este si un raspuns fair-play la diversele intrebari (unele retorice) cu privire la asocierea unora dintre pozitiile mele publice cu pozitii oficiale ale partidului/Presedintelui. Vreau sa fie clara si explicita asumarea personala a mesajelor si comunicarilor mele pe care mi le asum in totalitate.

Voi continua sa lucrez cu echipa USR, cu sefii de filiale si membrii simpli care sunt interesati insa nu din postura de consultant al Presedintelui, ci de membru al USR cu dorinta, forta de actiune si de comunicare.

Deci nu dispar nicaieri ci din contra!!!! Voi reveni in urmatoarele 1-2 zile cu un plan concret aici pe Poiana si public”, se arata in mesajul lui Caramitru.

Intr-o postare pe acelasi grup intern, Dan Barna a scris ca „am aflat si eu din presa de opiniile sale, prea des”, iar „Andrei nu are nevoie de o titulara de consilier al meu pentru a conta”.

„Odata terminata partea economica din program, Andrei ramane un comunicator pe propriile picioare. De aceea, am decis amandoi ca e mai bine sa incetam relatia presedinte – consilier”, a scris seful USR.

Mai mult despre: ,


Comentarii: