Andrei Caramitru: „Cum si-a convins Carmen parintii sa nu mai voteze cu PSD. A venit cu un argument simplu”

politica

Andrei Caramitru (USR) relateaza cum una dintre prietenele sale, Carmen, a reusit sa isi convinga parintii sa nu mai voteze cu PSD. „Parintii ei sunt din Bacau – si nu sunt ‘prosti’ sau ‘spalati pe creier'”, a tinut sa mentioneze Caramitru.

Iata relatarea lui Andrei Caramitru, postata pe pagina sa de Facebook:

„CUM SI-A CONVINS CARMEN PARINTII SA NU MAI VOTEZE CU PSD

O cunosc pe Carmen de mult timp. Are 38 de ani si 2 copii – lucreaza in marketing la o multinationala in Bucuresti. A fost la cateva manifestatii, inclusiv 10 August. Inainte nu o interesa politica – acum insa urmareste tot ce se intampla cu groaza. A votat la prezidentiale dar nu la parlamentare. Parintii ei au votat intotdeauna cu PSD. Insa Carmen i-a convins sa voteze acum cu USR/PLUS. Cum?

Parintii ei sunt din Bacau – si nu sunt ‘prosti’ sau ‘spalati pe creier’. Tatal ei a fost inginer, director intr-o fabrica care s-a inchis in anii 90. Au votat PSD (si ar fi continuat) pentru ca ‘toata lumea asa voteaza la noi’ (toti prietenii lor din Bacau sunt pesedisti, oamenii respectati de ei acolo sunt de la PSD), si pentru ca se simt umiliti. Se simteau importanti si utili pana sa se inchida fabrica – acuma insa se simt marginalizati, orasul moare in jurul lor, si ‘singurii carora le pasa’ sunt cei de la PSD.

Carmen a venit cu un argument simplu. Nu a incercat sa dezbata despre protocoale, OUG-uri, Kovesi sau Dragnea. Le-a spus, cu mult drag, doar atat: ‘Va inteleg . Viata mea e diferita de a voastra – e ok sa avem pareri diferite. Insa eu nu mai pot – daca iese tot PSD-ul noi plecam din tara pentru ca nu mai avem viitor aici. Si imi pare foarte rau dar nu ne mai intoarcem – copiii nostri o sa traiasca altundeva si nu o sa-si mai vada bunicii… Va rog din inima – nu ne goniti de aici’”, a scris Caramitru.

Mai mult despre:


Comentarii: