Andrei Caramitru o termina pe Firea: „Ah, ce astept procesul asta cu Firea! Nici Braul Maicii Domnului si nici 1000 de icoane nu ii mai salveaza pe astia”

politica

Andrei Caramitru revine cu noi detalii despre „mafia taxiurilor” din Bucuresti, anuntand ca asteapta cu nerabdare procesul pe care i l-a intentat Gabriela Firea. „Oricum madam asta cu tot cu tafna, topenia si sarma dansei si cu tot cu sotul ei vor ajunge cel putin la fel de rau ca Oprescu ‘5 ani exe’. Nici Braul Maicii Domnului si nici 1000 de icoane nu ii mai salveaza pe astia”, scrie Caramitru pe Facebook.

„MAFIA TAXIURILOR: MECIUL ILFOV – UBER

Daca tot ma da Madam Pandele in judecata (de-abia astept!!!!) hai sa incepem sa explicam lucrurile.

Vreti sa intelegeti de ce vor sa scoata in afara legii Uber si Bolt? E asa de simplu. Ca sa protejeze mafia taxiurilor din Ilfov.

Ca sa iti faci taxi “traditional”, ai nevoie de o licenta data de primarie. Sunt sub 10’000 de licente in Bucuresti (prea putine si oricum controlate de tot felul de mafioti pesedisti). Cum a preluat puterea clanul Pandele in Ilfov – au inceput sa “se dea” pe banda rulanta mii si mii de licente in Voluntari si prin comune “prietenilor” (mare parte licente catre “firme” controlate de ei, nu licente individuale pentru soferi). 5000 de licente erau in 2014, probabil mult mai multe acum. Masinile astea au inundat Bucurestiul (desi nu au voie sa le foloseasca in alta localitate). Legea e incalcata de mii de ori pe zi (soferii nu respecta legea – nu dau bon, nu te duc unde vrei, nu au masini autorizate in Bucuresti, masinile se dezintegreaza) – dar Politia si autoritatile nu fac nimic (interese mari, bani multi, doamna Pandele primar la Municipiu…)

Cat castiga baietii destepti din asta? 100 lei pe zi pe masina fara sa faca nimic (planul obligatoriu al soferilor – incasat cash zilnic). 8 milioane de EUR pe an daca “controlezi” 1000 de masini. Care se impart in pungi, frateste, intre ei. Insa nu mai merge business-ul – oamenii merg cu Uber, soferii de taxi se muta si ei la Uber ca nu mai castiga suficient si nu mai au chef sa fie sclavi pe plantatie la baronii pesedisti. Raman doar ultimii tepari care nu au sansa sa fie acceptati la Uber.

Asa ca – baietii interzic concurenta. Se deschid sampanii in palatele pesedistilor. Va curge iar banul pentru ei. Soferii sa fie sclavii lor si noi prizonierii sclavilor.

Ah ce astept procesul asta cu Firea !!!!! Oricum madam asta cu tot cu tafna, topenia si sarma dansei si cu tot cu sotul ei vor ajunge cel putin la fel de rau ca Oprescu ‘5 ani exe’. Nici Braul Maicii Domnului si nici 1000 de icoane nu ii mai salveaza pe astia”, a scris Caramitru pe Facebook.

Primarul Gabriela Firea a anuntat ca il va actiona in instanta pe Andrei Caramitru pentru „calomniile” pe care acesta le-a lansat in spatiul public, in legatura cu o presupusa implicare a edilului in interzicerea platformelor de ride-sharing si favorizarea „mafiei taxiurilor din Voluntari”, anunta PMB.

„Dincolo de limbajul suburban folosit de domnul Caramitru, care insa este in deplina consonanta cu modul de actiune politica a reprezentantilor USR (Ura Sufoca Romania), sunt revoltata de lejeritatea cu care sunt colportate informatii total false referitoare la mine si la sotul meu. Nu am interzis Uber si nicio alta platforma, nu intentionez sa fac acest lucru si, oricum, reglementarea acestei activitati este apanajul Guvernului, care de altfel a si anuntat ca lucreaza la elaborarea unui act normativ in acest sens”, transmite primarul general al Capitalei, intr-un comunicat de presa.

Gabriela Firea precizeaza ca nici ea si nici sotul ei nu sunt implicati in niciun fel de activitati comerciale in general, prin urmare nici de transport de persoane.

„Este exclus sa avem orice beneficiu patrimonial direct sau indirect de pe urma interzicerii sau reglementarii aplicatiilor de tip uber. Prin urmare, atat eu cat si sotul meu am decis sa il actionam in judecata pe numitul Andrei Caramitru, intrucat calea legala este singura prin care putem impiedica raspandirea unor astfel de calomnii”, completeaza Gabriela Firea.

Andrei Caramitru, membru USR, a scris, miercuri, pe Facebook, referitor la modificarile din legea taximetriei care intra in vigoare de joi, ca a castigat mafia taxiurilor din Voluntari a lui Florentin Pandele.

„Castiga mafia taxiurilor din Voluntari a lui Pandele. Sictir lui, sictir lui Firea cu tot cu firul ei din colon, si sictir si PSD-ului. Asa se intampla cand nu votam, da? Nu ne intereseaza politica? Toti sunt la fel? Veniti fratilor pe 26 Mai la vot! Sa ii pulverizam o data pentru totdeauna”, a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: