Andrei Caramitru: „PSD astia sunt criminali asumati. Omoara cu buna stiinta sute, mii de oameni”

politica

Mesaj dur postat de Andrei Caramitru pe Facebook in legatura cu strategia PSD de abordare a crizei sanitare. El afirma ca PSD urmareste sa ajungem la „mii si mii de morti”.

„Strategia criminala a PSD:

– Ciolacu da semnalul. Anunta ca se pregateste o “dictatura sanitara” si “lagare sanitare”. Termeni ganditi de consultanti, chestie periculoasa

– sunt lasate in lege diverse cuvinte si detalii care pot fi neconstitutionale, ca sa arunce Dorneanu legea la gunoi (in acord cu Rusia al carei agent cel mai probabil este)

– PSD amana pana luni votarea legii pentru carantinarea si izolarea celor infectati

– azi se organizeaza miting contra fix ‘dictaturii sanitare’. PSD nu participa direct ci indirect prin oamenii lor. Sputnik si rusii sustin masiv in online toata miscarea. Sunt curios daca o sa aduca pesedisti cu autobuze sau galerii ca sa iasa balamuc. Nu m-ar mira.

Rezultat – ajungem la mii de cazuri pe zi si mii si mii de morti. PSD va da vina pe guvern si va urla isteric ca toate cifrele, totul e masluit. Poate poate mai castiga 1-2 la suta la vot, sau poate se amana alegerile ca sa poata sa blocheze orice cat mai mult timp.

Periculoase timpuri. PSD astia sunt criminali asumati. Omoara cu buna stiinta sute, mii de oameni. Incita sa se moara. Mult. Poker cu vietile noastre si cu economia si cu tara in interesul lor si al rusilor”, a scris Caramitru pe Facebook.

Duminica este anuntat un protest in Piata Victoriei fata de „dictatura sanitara” care s-ar instala in Romania ca urmare a legii carantinei. PSD a blocat adoptarea legii in Parlament pentru a o dezbate intai in cadrul CEX al partidului. Marcel Ciolacu a sustinut ca guvernantii urmaresc sa transforme Romania intr-un „lagar sanitar”.

Citeste si: Delirul PSD se amplifica. Cazanciuc sustine ca romanii pot fi luati de pe strada „pentru un simplu stranut”

Mai mult despre:

Comentarii: