Andrei Gheorghe ne va lipsi mult. Cum i-a pus la punct pe Gadea, Badea si Ciutacu: „Stati linistiti, copii, flegma nu ucide”

news

Andrei Gheorghe a fost o voce libera si nonconformista care nu a ezitat sa intre in coliziune cu propagandistii trusturilor conduse de infractorii Voiculescu si Sebastian Ghita. Gheorghe a decedat luni seara, la varsta de 56 de ani.

In timpul amplelor proteste din septembrie 2013 impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, Andrei Gheorghe i-a pus la punct cu mult umor pe propagandistii care, ca si acum, sustineau initiativele PSD. Atunci, Mihai Gadea, Mircea Badea si Victor Ciutacu aparau intentiile Guvernului Ponta de a permite Gold Corporation sa distruga Rosia Montana.

“Mircea Badea a fost amenintat ca va fi impuscat in cap. Stai linistit Mircea, in cazul tau asta nu-i o rana mortala. Badea, Gadea, Ciutacu etc. se lauda ca au fost amenintati cu moartea. Stati linistiti copii. Flegma nu ucide”, a comentat atunci Andrei Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Anterior, Gheorghe fusese atacat violent de Mircea Badea in mai multe randuri:  “Andrei Gheorghe, saracul de el, pe langa faptul ca arata mai batran cu 40 de ani ca Iri, el nu a facut niciodata in viata lui audienta la televizor”.

“Andrei Gheorghe, acest 13-14, acest gaurila fm, acest prost fm, analistul, jurnalistul, cultincapul, nemaivazutul (pentru ca nimeni nu s-a uitat la emisiunile lui), idolul adolescentilor ejaculanzi, al complexatilor suferinzi, al uratelor imbatraninde, are un nou job. Acesta nu se numeste banal si minimalist ‘purtator de cuvant’, ci aspirational si intelectualist ‘reformator al strategiei de comunicare’, scria Badea pe blog in 2010.

Badea mai sustinea ca este de remarcat “talentul de surfer al eternului adolescent tomnatec care gaseste si se suie imediat pe un nou val dupa ce, conform unei indelungate traditii, l-a supus flatulentei pe precedentul”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: