Andrei Gheorghe nu se lasa intimidat de nimeni. SOV spune ca a fost „socat de obraznicia” acestuia cand a dorit sa il angajeze

news

Sorin Ovidiu Vintu, unul dintre fostii patroni ai lui Andrei Gheorghe, afirma ca a fost „socat” in momentul in care l-a cunoscut pe acesta. „Il poti angaja pe fiu-tu, barosane. Pe mine ma poti ruga sa te ajut. Daca o sa am chef, o sa o fac. Daca nu, nu!”, i-a spus Gheorghe lui Vintu.

”Ma apucasem de constructia diviziei de radio al grupului Realitatea. Habar nu aveam ce inseamna un radio si am decis sa-i cer ajutorul singurului tip de care auzisem din zona respectiva. A venit la mine acasa, s-a asezat pe o canapea, si-a rascracarat picioarele, si-a aprins o tigara fara sa ceara voie, apoi uitandu-se zeflemitor in directia mea, fara sa ma focalizeze, m-a intrebat cu timbrul acela metalic si rece:

– De ce m-ai deranjat?

Am fost socat de obraznicia intrebarii si am oscilat cateva secunde intre dorinta de a-l da afara si cea de a continua discutia. Beneficiind de un moment de inteligenta, am decis sa continui discutia.

– Vreau sa te angajez la divizia mea de radio.
– Il poti angaja pe fiu-tu, barosane. Pe mine ma poti ruga sa te ajut. Daca o sa am chef, o sa o fac. Daca nu, nu!

La vremea aceea nu lucra nicaieri. Arogant, cult, inteligent si extrem de loial prieteniei care s-a nascut intre noi, asa l-am descoperit mai apoi in timpul colaborarii noastre. Ramas bun, prietene!”, a scris Sorin Ovidiu Vintu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: