Andrei Plesu ar dori sa-i puna o singura intrebare lui Liviu Dragnea: „Cum ati facut bani pentru vila aceea formidabila?”

news

Scriitorul Andrei Plesu afirma, intr-un interviu pentru Digi24, ca Liviu Dragnea este mult mai periculos decat Victor Ponta. Potrivit scriitorului, liderul PSD este angajat intr-o lupta „strict privata” si ar fi foarte interesant de aflat de unde a avut bani pentru vila lui somptuoasa din Alexandria.

Intr-un interviu care urmeaza sa fie difuzat duminica, Andrei Plesu afirma ca Liviu Dragnea este „slujitorul” lui… Liviu Dragnea. „Am simtit de la inceput ca e mult mai periculos decat Ponta, pentru ca Ponta avea un fel de spontaneitate vesela si previzibila”, a declarat Andrei Plesu. In opinia sa, liderul PSD este angajat intr-o lupta „strict privata”, iar pentru el conducerea tarii e, de asemeni, o afacere privata.

Daca ar fi sa-i puna o intrebare lui Dragnea, Plesu spune ca l-ar intreba un singur lucru: „Cum ati facut bani pentru vila aceea formidabila?”, arata Republica, care citeaza fragmente din interviul care va fi difuzat duminica de Digi24.

In legatura cu protestele care au loc in paralel in Piata Victoriei si Cotroceni, Andrei Plesu, spune ca le deosebeste ceva fundamental: „Cei de la Cotroceni sunt telespectatori, in sensul ca reproduc mesaje pe care le-au auzit cu o zi, seara, saptamana inainte la TV. Ceilalti (cei din Piata Victoriei – n. red.) nu sunt telespectatori, sunt oameni cu meserii limpezi si care inteleg sa-si protejeze statutul”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: