Andronescu isi inteteste atacurile la adresa lui Dragnea. Ea denunta dictatura din PSD: „Un singur om ia deciziile”

politica

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu lanseaza un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce in urma cu cateva zile a solicitat demisia acestuia din fruntea PSD. Ea acuza faptul ca „un singur om ia deciziile” un partid.

„Mai spun ceva, ce poate nu am scris decat in foarte mica masura, este vorba despre lipsa comunicarii in partid. Deciziile se iau intr-un grup foarte restrans de oameni sau un singur om ia deciziile. Asta ne face pe noi doar sa asistam si sa fim avocatii unor decizii la care n-am fost parte”, a declarat Andronescu pentru psnews.ro.

Andronescu s-a aratat revoltata de modul in care colegii din PSD au reactionat fata de ea in aceste zile.

„Sunt in acest partid de 22 de ani si cred ca nimeni nu-mi poate reprosa nimic. Am sustinut tot timpul partidul desi de foarte multe ori am incasat lucruri prin care n-am trecut cu foarte mare placere, dimpotriva. Deci n-am criticat PSD-ul, am fost extrem de afectata de ceea ce s-a intamplat in evenimentul de vinerea trecuta si am vrut sa fie un strigat de disperare. Noi avem obligatia sa guvernam, am castigat alegerile si cred ca nimeni nu poate sa conteste acest lucru dar guvernarea este pentru toti romanii. Si pentru cei care ne-au votat si pentru cei care nu ne-au votat si pentru romanii care nu mai traiesc in Romania, traiesc in afara tarii.

(…) In orice partid – si in PSD sper sa fie clar acest lucru – nu trebuie condamnat delictul de opinie. Eu am exprimat un punct de vedere, n-am criticat PSD-ul. N-am criticat de fapt pe nimeni, am spus ca putem face o guvernare mai buna, ca PSD poate sa dea guverne mai performante decat acesta si pentru asta nu cred ca trebuie sa se supere nimeni. Lucrurile acestea au rezultat in mintea mea din opiniile pe care le-am auzit exprimate in societate, nu le-am inventat eu”, a mai spus Andronescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: