Andronescu sustine ca nu are avere, ci doar „bani de inmormantare”. Iar a plans in direct la TV pentru a apara PSD

politica

Ecaterina Andronescu s-a dat din nou in spectacol la TV, de data aceasta in emisiunea Sorinei Matei de la B1 TV. Matei a acuzat PSD ca a beneficiat de ajutorul clanurilor de interlopi, moment in care Andronescu a inceput sa se vaicareasca.

”Nu m-am dus niciodata cer voturi la interlopi! De cate ori am intrat in Parlament, m-am dus sa vorbesc cu oamenii. Niciodata nu mi-am imaginat ca vin clanuri de interlopi in spatele meu ca sa adune voturi pentru mine! Pe mine nu m-a abordat niciun interlop”, a sustinut Andronescu.

Intrebata despre interlopul Remus Radoi din Caracal, care a obtinut numeroase contracte cu statul, Andronescu s-a facut ca ploua.

„PSD este un partid care s-a nascut din guvernarea tarii. (…) Eu nu l-am laudat pe Remus Radoi. Nu il cunosc. Am zis doar ca l-am vazut la televizor cu un teanc de documente in care reclama ce se intampla la Caracal. Atat am zis si subliniez acest lucru”, a mai spus pesedista.

Ea s-a vaicarit apoi ca este atacata gratuit.

„Trebuia ca PSD sa fie ciuca bataii in seara aceasta si din acest motiv m-ati invitat. Va multumesc pentru asta. (…) Eu nu am fost decat profesor toata viata. In afara de un apartament, o masina si bani de inmormantare nu am facut alta avere”, a sustinut Ecaterina Andronescu.

Mai mult despre:

Comentarii: