Andronic s-a enervat. El dezvaluie ca actualul consilier de imagine al lui Dragnea a luat o „gramada de bani” de la Elena Udrea

politica

Enervat ca a fost atacat in Catavencii, Dan Andronic dezvaluie ca directorul revistei, Doru Buscu, a luat o „gramada de bani” de la Elena Udrea. Buscu lucreaza acum pentru Liviu Dragnea, in calitate de consilier de imagine.

„Din ciclul ‘M-am saturat sa ascult toate mitocaniile’, astazi ma refer la cea a Catavencilor. Care ma ataca si dau si in EvZ, pe motiv de bani primiti de la Elena Udrea.

Raspunsul meu:

1. EvZ nu se compara cu Catavencu in materie de bani primiti de la Udrea. Din cauza faptului ca academicienii i-au luat pe toti!
2. Intre mine si Doru Buscu, eu il prefer pe Doru Buscu in calitate de consultant politic. Nu numai al lui Udrea…

Daca nu ma credeti, intrebati-o pe EU, o mai fi ramas ceva barbatie in ea, ca doar nu-i Geoana! Uite asa iar vine vorba de D, S, O si A. Mai putin O. Am zis!

PS: poate n-am fost clar: am spus ca AU luat o gramada de bani de la Udrea”, a scris Andronic pe Facebook.

Potrivit unor surse politice, Doru Buscu este consilier de imagine al presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Informatia a fost confirmata, voalat, si de Victor Ponta. „E mult mai bun prieten decat mine cu ‘Sefu'”, scria Ponta recent pe Facebook.

Screen Shot 2017-05-09 at 17.27.36

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: