Angajat SMURD, relatand orori din „Tara lui Dragnea”: „Ma duc sa votez impotriva lor chiar si daca mi-ar taia o mana, mi-as aduna-o de pe jos”

news

Intamplari revoltatoare din activitatea unui angajat al SMURD sunt relatate de jurnalistul si scriitorul Liviu Iancu intr-un articol publicat pe Profit.ro.

Intamplarile arata o realitate odioasa, sumbra, in care autoritati locale corupte, incompetente, abuzive domina peste localitati din care a disparut si cea mai mica urma de speranta.

Iata doar doua din intamplarile relatate de jurnalistului de catre prietenul sau de la SMURD.

„In blocul in care stateam, in provincie, se ajunsese in timp ca din 44 de apartamente ocupate sa ramana doar 18 cu oameni in ele, pentru ca toti ceilalti au plecat din tara. Ne-au marit intretinerea fiindca nu mai ajungeau banii pe care ii plateam. Nevasta-mea isi cauta serviciu si am gasit ceva la Prefectura, erau 17 locuri libere, si mi s-a spus ca trebuie sa dam spaga 5.000 de euro ca sa intre. N-am vrut sa dau nimic, nici n-aveam bani, si asa m-am tot framantat cateva zile.

Cel pe care-l cunosteam acolo mi-a zis sa vin cu raspunsul si banii pana joi, iar eu abia vineri dimineata m-am hotarat ca, pentru binele familiei, sa ma imprumut de bani si s-o angajez la Prefectura. L-am sunat pe om si mi-a spus ca toate cele 17 posturi se dadusera deja. Intelegi? Le vandusera pe toate pentru 5.000 de euro ca pe cel mai nou model iPhone.

A fost mai pe faza nevasta unui amic, care facuse facultatea prin corespondenta undeva pe la Bistrita, nu mai stie nici ea exact, si alt prieten ii facuse lucrarea de licenta. L-a chemat sa i-o explice in power point, pentru ca nu stia nici macar sa deschida calculatorul. Acum e mare sefa la o directie judeteana si castiga aproape 20.000 de lei pe luna. S-a inscris si in partid si umbla prin campaniile electorale in geaca rosie si se da modesta si populara. Asta e fata nevazuta a incompetentilor pusi politic pe la diverse directii judetene si care castiga intr-o luna cat un om obisnuit intr-un an”.

„(…) Am mai avut un alt caz: un teribilist cu un BMW a lovit o femeie insarcinata in sapte luni si copilul de doi ani, care ieseau de la biserica. Femeia gravida a murit in ambulanta, dupa ce imi povestise cu lacrimi in ochi despre familia ei si despre fetita care urma sa i se nasca. Copilul s-a stins si el in elicopter.

Dobitocul de sofer mergea cu 100 la ora pe un drum de tara, pe care primaria pusese doi centimetri de bitum, care cica era trotuar. Criminalul cu BMW a scapat doar cu trei ani cu suspendare, pentru ca femeia n-ar fi mers pe ‘trotuarul’ centimetri, ci pe carosabil.

Legislatia nu e suficient de dura cu astfel de oameni, iar partidul vrea acum sa-i scape pe toti infractorii, alaturi de Daddy, si indeamna oamenii sa nu iasa la referendumul pentru justitie. Adica voi ne furati si ne omorati, iar pe noi ne rugati sa nu ne ducem sa votam ca sa faceti parnaie.

Si imbuibatii aia de pe la unele posturi TV il plang acum pe Mazare, care a ciordit sute de milioane de euro din banii nostri si se mai si afisa cu curve pe la televizor cand era primar, ca sa ne sfideze.

Eu, chiar si daca mi-ar taia o mana, mi-as aduna-o de pe jos si as cara-o in tricou, ca ala accicentat pe autostrada, si tot m-as duce sa votez impotriva lor”.

Citeste articolul integral pe Profit.ro.

 

Mai mult despre: ,


Comentarii: