Angajatii unui serviciu de salubritate din America au sapat prin 20 de tone de gunoi pentru a gasi o verigheta pierduta – VIDEO

externe

verigheta, regasita, gunoi, New Hamsphire

Directorul serviciilor generale de salubritate din Windham, statul american New Hampshire, Dennis Senibaldi, a declarat ca a primit un telefon de la un consilier local, care l-a pus in legatura cu o localnica a carei verigheta fusese aruncata din greseala la gunoi.

„Femeia mi-a dat cateva detalii: la ce ora a aruncat sotul ei gunoiul, ce era in sacul de gunoi, ce fel de masina conducea”, a declarat Senibaldi pentru postul de televiziune WHDH-TV.

Senibaldi a revazut inregistrarile camerelor de supraveghere pentru a incerca sa identifice locatia in care se afla gunoiul femeii.

El a precizat ca echipa sa a trebuit sa sape prin 3,5 metri de saci de gunoi pentru a ajunge la sacul potrivit.

Verigheta a fost gasita la aproximativ 2 ore dupa inceperea cautarilor. „Am luat verigheta, am dus-o sus, am curatat-o si am sunat-o pe femeie”, a spus Sendibaldi. „Avea inima franta miercuri si era mai mult decat extaziata vineri, cand a vazut verigheta regasita”.

Sendibaldi a mai declarat ca a fost a treia oara in doi ani cand echipa sa a rascolit prin gunoaiele de la statia de transfer pentru a gasi o verigheta pierduta.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: