Angelina Jolie, decizie RADICALA pentru a-si SALVA VIATA

life

Angelina Jolie a dezvaluit luni, la doi ani dupa o dubla masectomie, care a provocat o polemica aprinsa in intreaga lume, ca si-a extirpat ovarele si trompele uterine, tot din cauza riscului de cancer. Laureata premiului Oscar a scris despre aceasta decizie intr-un editorial publicat de The New York Times.

“Nu este posibil sa elimin orice risc, iar adevarul este ca raman predispusa la cancer”, a scris Angelina Jolie, in editorialul intitulat „Jurnalul unei operatii”.

Actrita a marturisit si ce a simtit dupa ce doctorul i-a spus ca a detectat posibile semne ale cancerului. „Mi-am spus sa fiu calma, sa fiu puternica si ca nu am niciun motiv sa cred ca nu voi trai sa vad copiii crescand si sa nu imi cunosc nepotii”, a marturisit Angelina Jolie.

„Acum sunt la menopauza. Nu mai pot sa fac copii si ma astept la cateva schimbari fizice. Dar ma simt impacata cu orice va urma, nu pentru ca sunt puternica, ci pentru ca face parte din viata”, a mai scris Angelina Jolie.

Noua interventie chirurgicala a actritei face parte din procesului de prevenire a aparitiei cancerului pe care l-a inceput in urma cu doi ani.

In 2013, actrita americana a suferit o dubla mastectomie, dupa ce analizele sale au dezvaluit ca este purtatoarea unei gene care favorizeaza aparitia cancerului mamar si ovarian.

In familia Angelinei Jolie exista un istoric al deceselor provocate de cancer. Mama, bunica si o matusa de-ale actritei au murit din cauza acestei boli.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: