Anghel, inca un SCANDAL: „Sa va cereti scuze in regim de URGENTA ca m-ati dat afara”

politica

Senatoarea Cristina Anghel ii cere presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu sa isi ceara scuze in public, „in regim de urgenta”, dupa ce acesta a scos-o din sala de sedinte, saptamana trecuta, pentru ca l-a criticat si pentru ca a vociferat in plen, in timpul discursului lui Dacian Ciolos.

„Este indecent sa vorbesti despre tradare, dar este normal sa o accepti? Dovada de civilizatie pentru un senator al Romaniei este sa suporte abuzurile Guvernului si sa nu aiba curajul sa spuna lucrurilor pe nume? Daca eram senator si nu senatoare, v-ati mai fi permis o astfel de atitudine dispretuitoare si arbitrara? „, a scris senatoarea Cristiana Anghel, intr-un memorandum depus la Senat, citat de Romania TV.

Aceasta il acuza pe Tariceanu de abuz in functie, caci ar fi incalcat statutul parlamentarilor pentru ca nu a supus la vot propunerea de a o scoate din sala. „V-ati permis sa-mi intrerupeti discursul de doua ori, motivand ca trebuie sa respect „limitele de civilizatie si de decenta”. V-ati permis sa va cereti scuze pentru discursul meu. Ce se intampla daca nu cedam eu si nu ieseam la o tigara? Veneau chestorii si puneau mana pe mine? Trageau de mine? Sunau la 112 si chemau in ajutor militia, pompierii sau salvarea? (…) Ati comis un abuz, domnule presedinte. Va solicit sa va cereti scuze public, in regim de urgenta!”, a mai scris Cristiana Anghel.

Cristiana Anghel a vociferat, de mai multe ori, in timpul discursului tinut de Dacian Ciolos in plenul Senatului, astfel ca premierul i-a atras atentia si a rugat-o sa il asculte. Cu toate acestea, ea a continuat. In aceste conditii, seful Senatului a rugat chestorii sa o scota din sala, dupa care Anghel s-a ridicat si a plecat.

„Doamna Anghel, daca mai interveniti, rog chestorii sa va scoata din sala. Solicit chestorii sa o roage pe doamna Anghel sa pareaseaca sala”, a transmis Calin Popescu Tariceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: