ANI a dat pe mana procurorilor un sef de la Jandarmeria Cernavoda care a uitat sa declare ca a castigat 2.500 de lei la jocuri de noroc

news

Andrei Dumitrescu, comandant de detasament la Unitatea Speciala 72 Jandarmi Protectie Institutionala “Anghel Saligny” din Cernavoda a intrat in atentia Agentiei Nationale pentru Integritate pentru ca in declaratiile de avere pe care le-a facut in calitate de functionar public nu a declarat castigurile de la jocurile de noroc. In consecinta, ANI a sesizat procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, se arata intr-un comunicat remis presei luni, 9 ianuarie.

“Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la existenta indiciilor referitoare la savarsirea de catre DUMITRESCU ANDREI a infractiunii de fals in declaratii prevazuta de art. 326 din Codul Penal, intrucat, nu a declarat veniturile realizate din jocuri de noroc, in valoare totala de 2.500 Lei, in declaratiile de avere depuse in perioada exercitarii functiei publice”, se arata in comunicat.

Comandantul de detasament de jandarmi i s-a comunicat si drepturile de care beneficiaza – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: