ANI i-a albit averea lui Oprea. Milioanele de euro ale generalului sunt curate

news

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a clasat cercetarile referitoare la declaratiile de avere ale lui Gabriel Oprea din ultimii zece ani, in dosarul deschis dupa ce o avocata a formulat la ANI trei cereri, „in numele unui client”, pentru verificarea averii demnitarului.

„In data de 29 mai 2015, Agentia Nationala de Integritate a comunicat viceprim-ministrului pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, raportul de evaluare in urma sesizarii depusa de catre o persoana fizica, la inceputul acestui an”, a anuntat Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit MAI, in urma verificarilor, reprezentantii ANI au decis clasarea lucrarii respective.

Citeste si: EXCLUSIV. Oprea l-a bagat in SPERIETI pe Marius Tuca. Jurnalistul a STERS un articol despre averea vicepremierului

In luna aprilie, avocata Diana Monica Croitoru-Anghel a solicitat ANI verificare averii lui Gabriel Oprea, din perioada 2004-2014. Avocata a declarat pentru Mediafax ca a facut aceasta sesizare in numele unui client. In sesizarile catre ANI avocata a reclamat mai multe nereguli, precum faptul ca Oprea nu si-ar fi declarat venituri din drepturi de autor, ar fi cumulat pensie si salariu, nu ar fi platit taxe pentru mai multe imobile achizitionate si ar avea datorii la buget.

Citeste si: Jurnalista CENZURATA de Marius Tuca isi continua dezvaluirile despre AVEREA lui Gabriel Oprea

Ea a mai precizat ca clientul in numele caruia a depus sesizarile la ANI nu este in vreun proces cu Gabriel Oprea sau cu Ministerul de Interne, ci este o persoana care „are cunostinta de aceste abateri” si, „ca orice bun cetatean, a procedat la sesizarea” organelor abilitate, conform Mediafax.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: